Illatos út...
   
ILLATOS ÚT... MA MÉG SEGITHETSZ!
„Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik.” Mahatma Gandhi
„Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, akit megszelídítettél...” Antoine de Saint-Exupéry


FÜLI GAZDIRA TALÁLT!

A múlt héten jelentkezett Fülire egy idős hölgy, akinek már a kertes házában ugrál Füli. Pénteken vittem ki B.re a néninek Fülit, akit az unokái már kényeztetni is kezdtek. Remélem, hogy Füli hosszú és hányatott sorsa után végre végleges és szerető gazdira lelt. K.G. 2005. 08. 21.

 

Korábbi bejegyzések:

FÜLI ISMÉT GAZDIT KERES! Füli egy hónapja került ki az Illatos útról egy menhelyre. Az Illatos útról sajnos szopornyica vírust is kihozott magával, de szakszerű orvosi kezelés mellett szervezete legyőzte a kórt, és kigyógyult belőle maradandó károsodás nélkül.

Fülibe az internetes gazdikereső képei alapján beleszeretett egy lány, aki örömmel haza is vitte, de kiderült, hogy két hónapra külföldre kell utaznia, így Füli ismét gazdi nélkül maradt.

Füli oltott, féregtelenített, jól ápolt kutya, akinek gyönyörű kiállása, csillogó szőre, nyílt tekintete van és egy mini erdélyi kopó (közép uszkár méretben). Két éves, szereti a gyerekeket, imád hízelegni, jól úszik, szépen sétál pórázon, szobatiszta és jól nevelehető, hallgat a vezényszavakra. Kopó vére kiütközik abban, hogy a fiú kutyák társaságát nem kedveli. Sportos, de elegáns kutya, aki egyedül is elvan a lakásban, de kertben is tartható. Érdeklődni: ... (2005. 07. 31.)

 

Füli tegnap gazdihoz került! Füli a múlt hétre szerencsésen kigyógyult az Illatos úton összeszedett szopornyicából, tegnap pedig jelentkezett érte egy fiatal lány, aki az interneten látott Füli képek nyomán beleszeretett. Füli az elmúlt egy hónap során sokat szenvedett és sokat megélt kutya lett, aki végre szerető gazdi mellett sétálhat pórázán. (2005. 07. 26.)

 

Füli gazdit keres! Füli két hétig lakott az Illatos úti telepen, most ideiglenes helyén várja gazdiját. Füli 2 éves, kistermetű erdélyi kopó keverék fiú, aki sportos és kecses alakkal büszkélkedhet és szobatiszta is. Lakásba ajánlott, mert rövid szőre miatt megfázhat. Érdeklődni: ...

 

Füli, aki korábban az Illatos úti 96-os kenelben lakott, miután kihoztuk pár nap múlva jelentkeztek rajta a szopornyica jelei. Napokig nagyon rossz állapotban volt, nem lehetett tudni, hogy életben marad-e... Ma már remekül van, nem is emlékszik betegsége fájdalmas perceire (pedig jócskán volt ilyenben része, alig kapott levegőt, magas láza volt és lábra sem tudott napokig álni). A héten még HEROSZ Budatétényi menhelyén van karanténban, de már nagyon vidám, kedves és már nagyon únja a bezártságot. Gazdijelölt már van, de csak jelölt még nem biztos, hogy egymásra találtak Fülivel. Igaz, Füli a legrosszabbat már túlélte, azt, hogy gazdája 2 év után lemondott róla és beadta az Illatos útra, valamint azt, hogy legyőzte a halálós kórt. Reméljük, talán a jövő héten már szerető gazdi oldalán futkoshat majd. (2005. 07. 19.)

 

Füli ideiglenes befogadóhoz került! Köszönjük szépen a segítségét Genovévának! (2005. 07. 02.)

 

Eredeti bejegyzés:

96: keverék, kopó-szerű? barna-fekete, fehér mellényes * 2 éves, kan * Leadva * barátságos * (Füli)